Dit jaar heb ik voor ziektekosten een eigen vergelijkingssite. Bijzonder aan deze site is dat hij niet alleen een advies geeft welke basis of aanvullende verzekering je het beste kunt kiezen, het kan ook zijn dat je het advies krijgt om bepaalde zaken niet te verzekeren omdat dit uiteindelijk toch goedkoper is.

Met name bij de tandarts verzekeringen is de premie ten opzichte van de dekking vrij hoog. Hier loont het vaak om zaken niet te verzekeren of om er in ieder geval goed naar te kijken.

Bij de bepaling van je eigen risico, tegen premie korting, dien je je wel af te vragen of je het eigen risico wel kunt betalen mocht je toch onverwachte ziektekosten krijgen. Bij sommige maatschappijen is betaling in enkele of meerdere termijnen mogelijk. Dit kan wel een tijdelijke financiële verlichting geven maar uiteindelijk moet je wel het eigen risico terug betalen.

Lager dan het door de overheid verplichte eigen risico van € 360,- voor 2014 is niet mogelijk. Dit is nl. door de overheid zo bepaalt.

Helaas houdt de overheid onvoldoende rekening met de portemonnee van de burgers met een klein inkomen.

Ik nodig iedereen dan ook uit om via de link naar de site van de zorgverzekeringsadviseur te gaan en te kijken of er voor jou besparingen mogelijk zijn.

Klik hier om direct naar de site te gaan voor een advies voor jou ziektekosten verzekering.

Ook is het de moeite waard om, als je weet wat je wilt, via de andere link te berekenen of jou ziektekosten verzekering beter en of goedkoper kan. Deze verzekering wordt via Aevitae ondergebracht bij VGZ. De verzekering is online af te sluiten via een speciale website. Ook hiervoor geldt dat als je vragen hebt je natuurlijk altijd contact met mij kunt opnemen.

Klik hier om naar deze site te gaan.

Mocht je persoonlijk advies nodig hebben dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

   
© Krebbers Advies